123 Arenă Echitație - Protan Elmark
Contactați-ne
Scrie-ne
Configurare hala
Alegeți limba
MENU
Vezi înăuntru

Arenă Echitație

Vedeți afară

Arenă echitație

Pentru a satisface nevoile clienților din ce în ce mai exigenți în căutarea unei școli de echitație acoperite, Protan Elmark a inclus în oferta sa un nou tip de hale dedicate crescătorilor de cai - hale de dresaj.

[expand]

Oferta noastra cuprinde hale acoperite cu PVC sau tablă trapezoidală pe pereții laterali. Pentru clienții mai exigenți, oferim obiecte cu folosirea unui panou de tip sandwich - această soluție oferă mai multă izolație și pierderi mai scăzute de temperatură în timpul iernii. În plus, sistemul inovator de suspensie a lanțurilor de zăpadă introdus în acest tip de obiecte și posibilitatea de a face un acoperiș cu patru pante, garantează atât siguranța oamenilor și a animalelor, cât și o înălțime de utilizare de peste zece metri.

Hale pentru arene de echitație

Halele de echitație sunt o alternativă modernă pentru obiectele permanente, care funcționează ca herghelii profesionale sau școli de echitație. Mulțumită anilor îndelungați de experiență, putem realiza hale de dresaj cuprinzătoare - inclusiv cu iluminatul, talpa fundației, instalația de irigare și benzile de protecție.

 Hale pentru arene de echitație

PLIMBARE 360°

Plimbare virtuală

Vă invităm la o plimbare virtuală în jurul uneia din halele noastre tip cort. Veți vedea hala noastră nu numai din exterior, ci veți cunoaște și interiorul ei. Intrând într-o asemenea hală de sport proiectată de noi, vă veți putea convinge de ce construcțiile de acest tip sunt atât de populare.

Tipuri de
învelitoare disponibile
Arenă Echitație PVC

Material ușor și rezistent care garantează protecția eficace împotriva ploii și a vântului. Structura specială a materialului permite să tracă lumina zilei în interiorul halei.

Tipuri de
învelitoare disponibile
Arenă Echitație tablă trapezoidală

Învelitoarea din tablă se caracterizează prin rigiditate și rezistență. Tabla solidă trapezoidală cu o grosime corespunzătoare asigură o protecție adecvată împotriva condițiilor atmosferice schimbătoare.

Tipuri de
învelitoare disponibile
Arenă Echitație placă cu straturi

Plăcile cu straturi asigură o izolație termică perfectă. Învelitoarea din plăci îndeplinește toate cerințele împotriva incendiile,de aceea este folosită în special în construcția corturilor industriale.

Alege
tipul de construcție
Arenă Echitație - construcție din aluminiu

Construcția ușoară din profile de aluminiu permite o realizare rapidă, atât în ceea ce privește construcția în sine, cât și montajul obiectivului. Funcțiuonalitatea multiplă, designul individual, proiectul în funcție de utilizare. Poate fi folosită ca : obiectiv pentru diferite festivități, târguri, magazii , obiective sportive și chiar industriale.

Alege
tipul de construcție
Arenă Echitație - Construcția din oțel

Rezolvare solidă bazată pe rame-grilaj din profile de aluminiu închise. Asigură o rezistență ridicată la încărcătura de zăpadă

Sunt folosite mai ales pentru obiective tip magazii și industriale.

Alege
tipul de construcție
Arenă Echitație -
construcție metalică, rezistență până la 160 Kg. zăpadă/m2

Dau examen în zonele în care cad cantități mari de zăpadă. Sunt executate în sistem grilaj din profile metalice închise.

Recomandate în construcția magaziilor , a halelor industriale și altor tipuri

CALITATE SUPERIOARĂ

Atașare de detalii

FII ALĂTURI DE CEI MAI BUNI

Clienții noștri

Contactați-ne prin formular

Administratorul datelor dvs. este PROTAN ELMARK
apăsați CLICK și aflați mai multe despre protecția datelor dvs.
Consimțământ pentru prelucrarea datelor cu caracter personal
Consimțământ pentru contact în format electronic (e-mail).

Sună-ne

+40 758 111 800

Datele de contact

Partenerul nostru din România

ROCAVERA S.R.L.ROCAVERA S.R.L.
Infratirii Street, no. 111,
105200 Baicoi, Prahova

office@rocavera.ro
+40 758 111 800

Sau direct cu departamentul de vanzari

Klaudia Rozmiarek
Manager vanzari export
Magdalena Walczak
Specialist Vânzări Export
Natalia Skupniewicz
Specialist Vânzări Export