Sudura de cea mai înaltă calitate

Atașare de detalii

Precizia

Atuul nostru este precizia în activitate. Hotărârile luate anterior împreună cu Clientul sunt notate detaliat , așa încât produsul nostru să-l satisfacă pe deplin.

Siguranța

Salariații Protan Elmark se îngrijesc de asigurarea securității în timpul lucrului. Datorită școlarizării cunosc bine principiile de prevenire a incendiilor.

Dimensiuni

Executăm învelitoare din PVC cu gabarite mari. Învelitoarele Protan Elmark acoperă terenuri sportive și patinoare ,protejându-le în timpul funcționării lor.

Precizia

Precizia și exactitatea dimensionarii în timpul producției constituie baza de executare a productului care corespunde celor mai ridicate norme de calitate.

Frecvența

Undele de înaltă frecvență utilizate în producție garantează calitatea superioară a PVC sudat.

Eficacitate

Mașinile folosite sunt întreținute în cel mai înalt grad de funcționare pentru a satisface comenzile numeroase.

Intensitate

Cheia succesului constă în controlul permanent al parametrilor inițiali în timpul sudării PVC.

Măsurătoare

Fiecare metru de material utilizat în producție este înregistrat în scopul realizării anterioare a comenzilor și menținerii continuității producției.

Marcaj

Marcajul materialului PVC în timpul producției elimină erorile sudării elementelor din care se compune învelitoarea.

Rapiditate

Timpul este un element foarte important pentru producție. Definirea ramei de timp pentru realizarea comenzilor permite la un sistem de lucru mai eficace.

Sudura de cea mai înaltă calitate

Executarea elementelor metalice sudate anterior de firma Protan Elmark sunt conforme cu normele ISO 3834. Sudorii sunt muncitori cu înaltă calificare.

Controlul

Introducerea sistemului de certificate cf. cu norma PN-EN 1090 permite firmei Protan Elmark să marcheze produsele sale cu marca CE.

Conformitatea cu documentația

Protan Elmarc posedă un Serviciu propriu de Dezvoltare și constructori cu calificare superioară care elaborează concepția produselor noastre. Procesul de producție este conform integral cu documentația de producție.

Rigiditate și echilibru

Produsele noastre se caracterizează prin securitatea lor. Unghiul de înclinație a versanților acoperișului , calitatea materialelor PVC folosite și forța de tensionare a materialului permit ca zăpada să alunece , iar folosirea cablurilor în construcțiile noastre dau rigiditate și asigură stabilitatea.

CONTACTEAZĂ-TE CU NOI

 

TRIMITE ÎNTREBĂRI

PROIECTUL VOSTRU PT.HALE


în scopul obținerii ofertei de prețuri detaliată rugăm să ne trimiteți cererea voastră și informațiile privitoare la contact.

definește

Contact

Sună-ne

+40 0755 305 305
revenire