CINE SUNTEM- DESPRE FIRMĂ

Protan Elmark

Hale-cort și corturi

Întotdeauna cea mai ridicată calitate

Protan Elmark furnizează pe piață hale- cort și corturi executate din materiale rezistente PVC. Produsele respective se disting pe piață printr-o calitate superioară, care corespunde standardelor scandinavice furnizate de partenerul norvegian al firmei Protan Elmark . Vânzarea halelor-cort este realizată în Polonia și peste hotare.

Ca răspuns la cerințele clienților, Protan Elmark a elaborat o ofertă pentru hale și corturi de folosință universală. Pentru clienții cu exigențe speciale firma facilitează realizarea halelor la comandă,cf.cu proiecte individuale.

Executarea la un nivel corespunzător

Datorită folosirii unor metode moderne de proiectare , halele Protan Elmark sunt sigure pentru solicitanți și rezistente la condiții atmosferice dificile.

Materiale sigure infailibile

Halele sunt produse din materiale de calitate superioară, testate în laboratoarele Protan Elmark.

Tradiția norvegiană.

În luna august 2008 firma norvegiană Protan AS a fuzionat cu firma poloneză Elmark Hale. Prezentă pe piață din anul 1939 firma norvegiană și-a manifestat interesul de colaborare cu firma poloneză din cauza materialelor de calitate superioară oferite de aceasta.

Ca efect al colaborării internaționale s-a constituit firma Protan Elmark , care la ora actuală este lider în domeniul halelor-cort.

Calitatea execuției

Toate lucrările de fabricație a corturilor se fac cu cele mai moderne utilaje, pe baza Sistemului de Calitate ISO 9001.

Echipa de experți

Forța firmei Protan Elmark constă într-un colectiv de constructori calificați care proiectează și realizează halele-cort cf. cu cele mai ridicate exigențe ale clienților.

Ne-au acordat încrederea lor

UITĂ-TE LA TOATE REFERINȚELE

CONTACTEAZĂ-TE CU NOI

 

TRIMITE ÎNTREBĂRI

PROIECTUL VOSTRU PT.HALE


în scopul obținerii ofertei de prețuri detaliată rugăm să ne trimiteți cererea voastră și informațiile privitoare la contact.

definește

Contact

Sună-ne

+40 0755 305 305
revenire